Online assessments

Implementatiebegeleiding en -advies om de transitie naar online assessments mogelijk te maken

TestReach is een cloudgebaseerde oplossing die wordt gebruikt om elk type toets te maken, af te leveren en te beoordelen, van formatieve tests tot formele examens.

 

TestReach biedt functionaliteit voor het gehele toetsproces, met daarnaast de integrale optie voor zogenaamde invigilated of proctored examens waarbij supervisie van de kanidaten realtime via internet kan worden gedaan. Daarmee kan TestReach de uitvoering van certificeringsprogramma's transformeren, door het verminderen van de administratieve last, het verbeteren van de kandidaat-ervaring en het maximaliseren van de beveiliging.

Met de intuïtieve software voor het schrijven van goede toetsen, de mogelijkheid om examens op diverse manieren af te nemen en geavanceerde beoordelings- en rapportagefuncties, dekken we het gehele toetsproces af in één gebruiksvriendelijke, kosteneffectieve en schaalbare oplossing.

 

Principal Blue is de implementatiepartij van TestReach. Principal Blue begeleidt en adviseert klanten bij het implementeren en gebruiken van TestReach zodat er altijd een Nederlandse partner beschikbaar is.

"Het resultaat van het team staat voorop"

Hoewel het resultaat van het project of...

"Realiseren van gedragen veranderingen"

Organisatorische veranderingen worden begeleid...

"Minder verspilling door gestroomlijnde processen"

Met behulp van technieken uit o.a. LEAN en Six...