Online assessments

"Implementatiebegeleiding en -advies om de transitie naar online assessments mogelijk te maken"

TestReach is een cloudgebaseerde oplossing die wordt gebruikt om elk type toets te maken, af te leveren en te beoordelen, van formatieve tests tot formele examens.

TestReach biedt functionaliteit voor het gehele toetsproces, met daarnaast de integrale optie voor zogenaamde invigilated of proctored examens waarbij supervisie van de kanidaten realtime via internet kan worden gedaan. Daarmee kan TestReach de uitvoering van certificeringsprogramma’s transformeren, door het verminderen van de administratieve last, het verbeteren van de kandidaat-ervaring en het maximaliseren van de beveiliging.

Met de intuïtieve software voor het schrijven van goede toetsen, de mogelijkheid om examens op diverse manieren af te nemen en geavanceerde beoordelings- en rapportagefuncties, dekken we het gehele toetsproces af in één gebruiksvriendelijke, kosteneffectieve en schaalbare oplossing.

Principal Blue is de implementatiepartij van TestReach. Principal Blue begeleidt en adviseert klanten bij het implementeren en gebruiken van TestReach zodat er altijd een Nederlandse partner beschikbaar is.

Kennismanagement

Het is belangrijk dat medewerkers snel toegang hebben tot eenduidige en actuele informatie. Door het ontwikkelen, inrichten en implementeren van (leer)contentmanagement oplossingen zorgen we ervoor dat elke medewerker beschikt...

Lees meer

Procesmanagement

Met behulp van technieken uit o.a. LEAN en Six Sigma brengen we processen in kaart. Samen met de organisatie wordt nagegaan welke processen goedkoper, sneller en efficiënter kunnen worden uitgevoerd...

Lees meer

Verandermanagement

Organisatorische veranderingen worden begeleid waardoor in een organisatie optimale condities ontstaan voor het benutten en het ontwikkelen van kennis. Sterke betrokkenheid en goede communicatie zijn hiervoor cruciaal.

Lees meer
© Principal blue 2021
Ontwikkeld door Publiek