Opleidingsportaal HEAD Academy

Het bestuur van HEAD ziet het aanbieden van e-Learning lesmateriaal als een interessante toevoeging voor de activiteiten van HEAD. De HEAD Onderwijscommissie heeft in samenwerking met Principal Blue een beleidsplan e-Learning opgesteld. Na akkoord van het Algemeen Bestuur is een Business Model opgesteld, inclusief een Business Case. Na akkoord van het Algemeen Bestuur is het project om een Academy te ontwikkelen gestart.

De HEAD Academy is een e-Learning portaal waarop lesmateriaal wordt aangeboden, leeractiviteiten worden gefaciliteerd en het leerproces wordt ondersteund. Het eindresultaat is een breed toepasbaar e-Learning portaal waarop zowel klassikale opleidingen als e-Learning instrumenten door HEAD worden aangeboden onder de duidelijk herkenbare vlag van HEAD.

Taken waren het ontwikkelen van e-Learning beleid, een Business Model en een Business Case. Vervolgens het selecteren e-Learning partner voor het e-learning plaform. Het aansturen van de ontwikkeling, test en implementatie van zowel de HEAD Academy door een externe leverancier als e-learning modules door een andere externe leverancier. Het aansturen van medewerkers van het Verenigingsbureau ten aanzien van de gewijzigde administratieve processen. Het motiveren van de sponsoren van HEAD om e-Learning content op de HEAD Academy te plaatsen. Het verzorgen van de communicatie richting HEAD leden om de afname van opleidingen van de HEAD Academy te stimuleren.

© Principal blue 2022
Ontwikkeld door Publiek